0 0
Vegetar tortilla

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Antal Portioner:
4-6 stk Portebello svampe
1/2 dl Balsamico
2 spsk Soyasovs
1 spsk Olivenolie
5 fed Hvidløg
2 stk Peberfrugt
1 stk Rødløg

Vegetar tortilla

Tortilla med svampe og peberfrugt

Svampe istedet for kød - selv kæresten synes de er et hit

  • 20 min
  • 2 portioner
  • Easy

Ingredienser

Instruktioner

Del

De her tortillas er bare for lækre!

Man glemmer næsten at der ikke er kød i og så er de også hurtige at lave.

Man kan putte i dem hvad man gerne vil, men jeg kan godt lide dem med rødkål, revet cheddar, avokado og creme fraiche.

De er endnu bedre når man spiser dem med hjemmelavede tortillas.

Trin

1
Færdig
5 min

Gør dig klar

Tænd for ovnen på 200°C
Rens svampene og skær dem i skiver.
Bland balsamico, soyasovs, olie og pres hvidløg ned i blandingen.
Vend svampene i blandingen og sørg for at alle skiverne er godt dækket.

Skær peberfrugt og løg i både.

2
Færdig
10-15 min

Så skal der bages

Læg svampene ud på en bageplade i ét lag og smid dem i ovnen som nu er varm.
Bag dem i 10-15 min indtil de har en fin brun farve.

Put lidt olivenolie på en pande og varm den op.
Tilsæt peberfrugt og løg og steg med lidt salt og peber indtil de er lidt brunet og ser lækre ud.

3
Færdig

Så skal der samles

Saml din tortilla med svampe, peberfrugt/løg blanding og rødkål og hvad du ellers måtte have lyst til at putte på.

Mette

Berejst karrierekvinde med uendelig trang til lækker mad! #Foodie

forrige
Hjemmelavede tortillas
næste
Rabarbersaft
forrige
Hjemmelavede tortillas
næste
Rabarbersaft

Tilføj din kommentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here