0 0
Rabarbersaft

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

700 gr Rabarber
10 gr Frisk ingefær
Citron Ca. halvdelen af skallen
300 gr Rørsukker
Vand
Atamon

Rabarbersaft

Sur - sød og lige til at drikke

  • 25 min
  • Easy

Ingredienser

Instruktioner

Del

Nu er det sæson for rabarber og jeg ælsker bare deres sure sødme.

Saften er ikke perfekt endnu og skal afprøves et par gange mere – måske med mindre sukker næste gang da jeg godt kan lide det sure. MEEEN…derfor er den nu slet ikke tosset 🙂

Trin

1
Færdig
5 min

Gør dig klar

Rens rabarber og skær dem i mindre stykker. Skræl ingefær og skær den i stykker.
Kom rabarber, ingefær og citronskal i en gryde og dæk det med vand.

2
Færdig
15 min

Så skal der koges

Sæt gryden over varmen og lad den koge op.
Skru herefter ned og lad det simre i ca 10 min.
Tilsæt rørsukker og lad det opløse under omrøring.
Tilsæt 1/2 tsk atamon hvis du forestiller dig at saften skal kunne stå i køleskabet en periode - det hjælper med holdbarheden.

3
Færdig
5 min

Nu er der næsten saft

Tag gryden af varmen og lad det afkøle.
Sigt saften igennem et viskestykke og hæld saften på smukke flasker og sæt dem på køl.

Mette

Berejst karrierekvinde med uendelig trang til lækker mad! #Foodie

forrige
Vegetar tortilla
næste
Bønnesalat
forrige
Vegetar tortilla
næste
Bønnesalat

Tilføj din kommentar