0 0
Hjemmelavede tortillas

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Antal Portioner:
3 dl Vand
1 tsk Salt
1 spsk Olivenolie
3 dl Majsmel
4 dl Hvedemel

Hjemmelavede tortillas

De skal ikke engang hæve

Det er slet ikke så besværligt som man skulle tro!

  • 15 min
  • 4 portioner
  • Easy

Ingredienser

Instruktioner

Del

Ja, det er nemt at købe dem i supermarkedet, men de smager altså bedre når de er hjemmelavede.

De kan bruges til alle mulige dejlige retter så bare slå dig løs.

Trin

1
Færdig
5 min

Det skal lige blandes

Bland vand, salt og olie.
Tilfør majsmel og derefter hvedemel og ælt grundigt. Du kan skulle bruge mere hvedemel - tilsæt indtil dejen slipper og du kan rulle den ud.
Dejen bliver ikke smidig på samme måde som almindelig dej.

2
Færdig
10 min

Rul ud og "steg"

Del dejen i 8 stykker og rul dem ud til tynde tortillas.
Steg dem på en varm pande indtil de har fået lidt brune pletter på begge sider.

Mette

Berejst karrierekvinde med uendelig trang til lækker mad! #Foodie

forrige
En anderledes tortilla
næste
Vegetar tortilla
forrige
En anderledes tortilla
næste
Vegetar tortilla

Tilføj din kommentar