0 0
Grillet gulerodssalat

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Antal Portioner:
6-8 stk Gulerødder
Feta
8-10 stk Sorte oliven
Persille
Salt
Peber

Grillet gulerodssalat

Smuk og velsmagende

Så laver manden også salat...

  • 21 min
  • 4 portioner
  • Easy

Ingredienser

Instruktioner

Del

Når manden elsker at grille, skal man jo være lidt opfindsom for at få andet end kød på grillen…

Denne her salat er god både varm og kold, men pas på at gulerødderne ikke får for meget og bliver bløde.

Trin

1
Færdig
5 min

Inden grillen

Skræl gulerødderne hvis nødvendigt og skær dem i stave. Put dem i en skål og drys lidt olie, salt og peber over.

2
Færdig
15 min

Så skal der grilles

Fordel gulerødderne ud på en bakke og grill dem i ca. 15 min. indtil de bliver lidt krøllede men stadig har bid.
Mens gulerødderne står og hygger sig kan du hakke oliven og persille.

3
Færdig
1 min

Anret

Anret de varme gulerødder på en tallerken eller i en skål.
Drys persille og oliven over og smulder feta over.
Giv det et drys salt og peber og server med det samme.

Mette

Berejst karrierekvinde med uendelig trang til lækker mad! #Foodie

forrige
Bønnesalat
næste
Pizzadej
forrige
Bønnesalat
næste
Pizzadej

Tilføj din kommentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here