0 0
Chili con carne

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Antal Portioner:
2 tsk Spidskommen
2 tsk Kanel
1 tsk Cayennepeber
3 stk Chili Små
400 gr Hakket oksekød
5 spsk Olivenolie
5 spsk Soltørret tomat Hakkede
2 store Hvide løg Finthakkede
2 fed Hvidløg
1 ds Flåede tomater Med chili
1 dl Oksefond
1 ds Kidney bønner Drænet og skyllet
1 ds Chilibønner
50 gr Mørk chokolade

Chili con carne

Chili con carne til de kolde vinter aftener

Lækker chili con carne der er lige tilpas stærk

  • 50 min
  • 4 portioner
  • Easy

Ingredienser

Instruktioner

Del

Hvem elsker ikke chili con carne – jeg gør i hvert fald. Især om vinteren, hvor den stærke chili og bløde chokolade er ren glæde.

Den kan altid gøres stærkere med mere chili, men sådan her kan jeg godt lide den.

Spis den med lidt cheddar og creme fraiche til og brug eventuelt nogle lækre nachos chips som ske 🙂

Trin

1
Færdig
5 min

Forberedelse

Hak løg, hvidløg og chili

2
Færdig
35 min

På komfuret

Varm oilen i en gryde.
Tilsæt krydderierne og hvidløg.
Rør rundt et på minutter inden løgene tilsættes.

Rør rundt indtil løgene er klare og tilsæt herefter kødet.

Når kødet er brunet tilsættes flåede tomater, soltørrede tomater og oksefond.

Læg låg på og lad det simre en halv times tid.

Tilsæt de to slags bønner og varm dem godt igennem.

Tag gryden af og tilsæt chokoladen lidt af gangen,

3
Færdig

Server

Server den lækre chili con carne i en skål med creme fraiche og lidt revet cheddar ovenpå - mums

Mette

Berejst karrierekvinde med uendelig trang til lækker mad! #Foodie

forrige
Gulerodsboller
næste
En anderledes tortilla
forrige
Gulerodsboller
næste
En anderledes tortilla

Tilføj din kommentar